Alles over Tulpen!

Tulpen.nl Zakelijk

Tulpen.nl levert winkelklaar op maat verpakte, dagverse kwaliteitstulpen voor verkoop op uw winkelvloer. Onze passie, kennis en ervaring zetten we graag in om mee te denken over de vraag hoe u de hoogste opbrengst per m2 tulpenverkoop kunt realiseren. “Met bewezen succes en betrouwbaarheid“

Voor een blije consument

Wij verwerken en verpakken tulpen direct zoals u ze wilt verkopen. In uw hoes, gemengd of met een sticker? Alles is mogelijk. Uw winkelklare tulpen leveren we vervolgens direct af bij uw distributiecentra. Zonder omwegen.

Het is daarbij de kunst om consumenten te verleiden. Tulpen.nl denkt graag met u mee hoe ze juist voor u kunnen vallen.

Kwaliteit is een keuze

We produceren en verwerken onze tulpen op basis van vijf belangrijke uitgangspunten:

1 Van bol tot bloem: een gesloten keten Iedere stap in ons productieproces is traceerbaar. We werken samen met vaste bollenleveranciers die geselecteerd zijn op kwaliteit en betrouwbaarheid en met wie we de samenwerking regelmatig evalueren. De preparatie van de bollen en de uiteindelijke teelt vinden plaats bij de aangesloten broeierijen.

2 Direct vanaf de bron winkelklaar geleverd

Hoe minder verwerkingshandelingen hoe beter. Daarvan zijn wij overtuigd. Wij verwerken en verpakken tulpen daarom direct van de tulpenbroeierij op de manier zoals onze klanten dat willen.

3 Kwaliteit / Vaasgarantie

Wij broeien de beste bollen onder de beste teeltcondities. Wij leveren onze tulpen winkelklaar, waardoor het aantal verwerkingshandelingen in de keten afneemt. Dat is duurzaam en verkort de tijd tussen oogsten en de winkelverkoop, waardoor het vaasleven van de tulpen bij de consument op tafel verlengd wordt. In een optimaal georganiseerde logistieke keten staan wij samen met onze klanten voor een vaasgarantie van zeven dagen.

4 People, planet, profit

Onze klanten zijn ervan verzekerd dat onze tulpen en verpakkingsmaterialen geproduceerd zijn onder faire omstandigheden. Fair voor het milieu en fair voor de mens. Begrippen als duurzaamheid, veiligheid, kwaliteit en sociale betrokkenheid zijn op een concrete manier verwerkt in de bedrijfsprocessen en behaalde certificeringen op de afzonderlijke bedrijven.

5 Van idee naar concept

We zetten onze tulpenpassie en jarenlange ervaring in om samen met onze klanten de omloopsnelheid en de opbrengst per m2 tulpenverkoop te vergroten.

Uw nummer 1 partner

Tulpen.nl levert winkelklaar op maat verpakte dagverse kwaliteitstulpen voor verkoop op uw winkelvloer.
Onze passie, kennis en ervaring zetten we graag in om mee te denken over de vraag hoe u de hoogste opbrengst per m2 tulpenverkoop kunt realiseren. Met bewezen succes en betrouwbaarheid.

Samen Ondernemen

Tulpen.nl is een franchiseorganisatie van Nederlandse tulpenbroeiers die een groot volume tulpen produceert, verpakt en levert. Vanuit onze gezamenlijke passie voor tulpen bedienen wij onze klanten in het grootwinkelbedrijf zo marktgericht en duurzaam mogelijk. De door ons geproduceerde kwaliteitstulpen worden verwerkt in een eigen verpakkingsbedrijf zodat ze op maat en volledig winkelklaar afgeleverd kunnen worden bij onze gezamenlijke klanten.

Wij zijn ervan overtuigd dat we door samenwerking en het bieden van een kwalitatief goed totaal-product proactief inspelen op de aanhoudende schaalvergroting, de eisen en behoeften van klanten en de groeiende afzet van tulpen in het grootwinkelbedrijf.