Alles over Tulpen!

Zomerbloemen Pluktuin Anne-Marie Fontijn

TULPEN PLUKKEN

TULPEN PLUKKEN
Tulpen pluk weken in de maanden Maart en April. De tuin gaat open zodra de eerste tulp begint te bloeien….! Waarbij er in de weekeinden activiteiten voor het hele gezin worden georganiseerd.

De tulpen tuin is van woensdag tot zondag open van 10.00 tot 17.00 uur. Wat is er nou Hollandser dan tulpen uit Amsterdam?

Onder de rook van Amsterdam hebben wij meer dan 20.000 tulpen in 50 verschillende kleuren gepoot. Bij ons kan je deze dagen niet alleen langs de tulpenbedden lopen om de tulpen te bewonderen maar je mag ze ook oogsten!!! Met bol en al kan je de tulpen uit de grond trekken en thuis op de vaas zetten. Omdat deze tulpen in de buitenlucht geteeld zijn en daardoor langzaam tot bloei zijn gekomen zijn de tulpen extra groot, lang én houdbaar!

Dit jaar hebben we ook nog eens 3500 narcissen gepoot in 6 verschillende kleuren die je in maart bij ons van de bol af kan snijden. Hoe leuk is dat!! (en hou ons in de gaten… in de opvolgende weken volgen de alliums, duizendschonen en de pioenrozen..)
De tulpentuin is open zolang de ‘voorraad’ strekt.

Alle informatie vindt u op: http://www.zomerbloemenpluktui...