Alles over Tulpen!

Bruiloft

De mooiste dag van je leven, daaar kunnen tulpen een grote rol in spelen. Tulpen in je jurk, in je boeket, op de locatie. Laat je inspireren door deze prachtige ideeen.

Tulpen in je bruidsboeket

Tulpen in het rood, in het geel, in het paars en ga zo maar door. Deze fleurige bloem staat prachtig in je bruidsboeket. Ook zijn tulpen er in verschillende vormen, met gekartelde bloemblaadjes en opvallende franjes bijvoorbeeld. Deze tulpen in je bruidsboeket zijn een lust voor het oog!

De tulp als symbool

Als je kiest voor tulpen in je bruidsboeket, kies je natuurlijk de kleur die je mooi vindt en die bij de rest van de decoratie past. Maar wist je dat de kleur van de tulp verschillende betekenissen heeft? Zo betekenen rode tulpen ontstuimige liefde en met zwarte tulpen zeg je: "ik hou zoveel van je dat ik alles wil opofferen".

Één ding is zeker: tulpen vrolijken de boel op! Ze zijn te vinden in allerlei kleuren en die kun je ook goed met elkaar combineren. Kies voor een kleurenexplosie van verschillende tulpen of combineer deze bloem met hyacinten, ranonkels en andere bloemen die jouw bloemist vast voor jou weet te matchen.

Zeg 'JA' tegen een opvallende floral jurk

We zien het steeds vaker voorbij komen: trouwjurken met een kleurrijke twist. Wij zijn vooral fan van de jurken met een florale knipoog. Van groots tot gedetailleerd en van druk tot simplistisch. Ze zijn vrolijk, kleurrijk, origineel en ademen volop het zomerse weer.

Trouwkaart

Of je nu een stijlvolle of moderne trouwkaart wil. Met tulpen kun je alle kanten op!

Huwlijksbedankjes

Hoe maak je zelf zo'n huwelijksbedankje? Koop tulpen in een potje of voor de bruiden met groene vingers kweek ze zelf!! Leuke zakjes koop je met bijpassend lint en een witte stift om wat op de zakjes te schrijven! Hoe makkelijk kan het zijn? En deze bedankjes zien er zo tof uit!!

Tulpen op de locatie

Tulpen zien er geweldig uit en hebben echt de 'wow' factor. Om een mooi effect te creëren met tulpen is het het mooiste gebruik te maken van verschillende vazen in je locatie met bossen van tulpen. Ook geven tulpen in glazen vazen een super mooi effect. Je kunt ook een enkele tulp in een smal vaasje zetten. Ook een erg mooi effect is een vaas vol met takken zetten, en daar de tulpen in steken. Of het nu om een kerkversiering gaat, trouwlocatie, feestzaal, of alleen je bruidsboeket, tulpen geven altijd de juiste sfeer.