Alles over Tulpen!

Winnaars Glazen Tulp Award 2023-2024 bekend

De Maxillaria Coco, ook wel bekend als de heerlijk naar cocos geurende orchidee, heeft de prestigieuze Glazen Tulp Award 2023-2024 in de categorie Kamerplanten Bloeiend gewonnen.

Opvallende schoonheid

De jury prijst de plant om zijn vernieuwende karakter en de opvallende schoonheid van de prachtige rode bloemen die tussen het blad hangen. Het seizoensproduct is onderdeel van de Unique Orchid collection van Opti-flor en is verkrijgbaar vanaf ongeveer week 16 en week 22 van 2024.

Greenovation Award

Op een milieuvriendelijke manier potworm bestrijden bij de teelt van Phalaenopsis-orchideeën: met Potweb kan het. Een consortium van vier bedrijven - Levoplant, Ter Laak, Opti-flor en Solvent Engineering – sleept met deze unieke vinding de Greenovation Award 2023 in de wacht.De Glazen Tulp Award

Ieder jaar vindt de Glazen Tulp Award uitreiking plaats op de Trade Fair Aalsmeer. Deze Oscarwaardige onderscheiding gaat naar de beste marktintroductie in de categorie snijbloemen, concepten, kamerplanten en tuinplanten. Heb jij een vernieuwend product? Zet je noviteit in de spotlight.


Hier
vindt u de genomineerden voor dit jaar.